Livrare

Vă încurajez să alegeți plata prin transfer bancar (vezi aici Modalități de Plată) și livrarea simplă (fără ramburs) a produselor. Este mai ieftin și mai ușor pentru mine și voi.

Costul livrării nu îl cunosc la momentul plasării comenzii, acesta fiind comunicat ulterior (prin email și/sau telefon). Totusi, o valoare orientativă este afișată lângă opțiunea de livrare aleasă.

Niciun operator (Poșta Română sau Fan Curier) nu au publică o grilă de costuri, ca să pot estima corect costul real, dar fiecare au câte un estimator pe site-ul propriu. Magazinele online mari au contracte preferențiale cu firmele de curierat, beneficiind de un cost „fix” indiferent de greutate.

 • Poșta Română
  Este cel mai accesibil serviciu de livrare din România, livrarea făcându-se în 3-5 zile. Prețul minim pentru o livrare între 0 – 1 kg pleacă de la 6 lei. Acest cost îl știu abia după ce ambalez produsul. Costul efectiv va apărea pe factura fiscală.

  LIVRARE CU RAMBURS: Poșta Română practică un tarif decent la plata ramburs, acesta fiind de 6 – 10 lei în plus față de livrarea propriu-zisă. Este o alegere bună pentru cei care nu pot plăti prin bancă.

 • Fan Curier
  Este un serviciu de livrare mai rapid decât Poșta Română, livrarea făcându-se în 24 – 48h. Prețul minim pentru o livrare între 0 – 1 kg pleacă de la 21 lei. Pe acest cost îl știu abia după ce ambalez produsul.

  ATENȚIE! Plata transportului se face la client, atunci când ajunge coletul la destinație. Astfel, pe factură va apărea doar costul produselor.

  LIVRARE CU RAMBURS: În cazul în care doriți livrare cu ramburs, costurile pleacă de la 35 lei. De aceea NU vă recomand să alegeți livrarea cu ramburs pentru că este foarte scumpă.

 • Ridicare personală
  Există opțiunea de a ridica personal produsele. Acest lucru se poate face numai în urma unei discuții telefonice. Pentru a beneficia de această opțiune alegeți „Cumpărătorul aranjează propriul transport” înainte de plasarea comenzii. Această opțiune presupune plata în avans a comenzii (vezi Modalități de Plată).

 • Opțiunea Clientului
  Dacă aveți o firmă preferată de transport vă rog alegeți „Cumpărătorul aranjează propriul transport” înainte de plasarea comenzii. Această opțiune presupune plata în avans a comenzii (vezi Modalități de Plată).